Yat Kiralama Turlarımız
hİZMETLERİMİZ
Rotalarımız
Kendi rotanızı çizin, denizin tadını çıkarın!"


2 Saatlik Tur Rotamız
2 saatlik turlarımızda, sizi aldığımız noktadan başlayarak Avrupa Yakası'nın kıyılarını keşfe çıkıyoruz. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar ilerliyor, ardından Anadolu Yakası'ndaki Kız Kulesi'ne doğru yol alıyoruz. Kız Kulesi geçişinin ardından Galata kıyılarını görüyor ve tekrar Avrupa Yakası'na dönerek başlangıç noktamıza doğru ilerliyoruz. Bu rota sayesinde İstanbul'un eşsiz manzaralarını tam panoramik bir şekilde deneyimleme fırsatı buluyorsunuz. Sizleri bu unutulmaz tura bekliyoruz!


Tüm Günlük (8 Saatlik ) Tur Rotamız
Tüm gün kiralama turlarımızda, sizi aldığımız noktadan başlayarak önce Anadolu Yakası kıyılarını keşfederek Kız Kulesi’ne doğru seyir yapıyoruz. Kız Kulesi'nden sonra Galata'ya geçip Avrupa Yakası kıyılarını takip ederek Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne kadar devam ediyoruz.
Talebinize göre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakın bir koyda demirlediğimizde turunuzun kalan kısmını denize girerek veya yatta vakit geçirerek değerlendirebilirsiniz. Turu son 2 saatinde tekrar demir alarak Anadolu Yakası kıyılarından geçerek sizi aldığımız noktaya geri getiriyoruz. Unutulmaz bir gün geçirmek için sizleri bekliyoruz!
ORION BELLATRIX YAT
İstanbul'da yat kiralama hizmetleri sunuyoruz.
Hizmetler
İletişim
info@istanbulyatkiralama.net
© 2024. All rights reserved.